Avala Night SkyTrail

01. februar 2020.

Vreme je za drugi noćni Sky Trail usred zime! Otvaramo šestu skajraning sezonu sa 10 km i 550 m uspona. Subota 1. februar 2020.

Staza će biti izmarkirana blinkalicama i reflektujućim markacijama a na SVAKOJ raskrsnici će biti po jedan volonter (kao i u 2019.).

Start je u 18:00 č. kod Avalskog tornja ispred rejs-ofisa, tu je i cilj. U 2020. neće biti dečije trke.

Staza će imati više (nenajavljenih) kontrola i jednu okrepu.

GPS zapis staze možete preuzeti ovde: Avala 2020 GPX

Obavezna oprema: čeona lampa i mobilni telefon. Provera opreme je na okrepi koja se nalazi na 6. km staze (jedini prelaz puta). Ukoliko nemate čeonu lampu, ide diskvalifikacija, ukoliko nemate mobilni, dodaje vam se 15 minuta na finalno vreme.

Trka se meri elektronski, čipovi će vam biti na startnim brojevima. Startni brojevi moraju biti na vidnom mestu i ne smeju biti prekriveni. Pogotovo zbog kontrola na stazi i perforiranja istih.

Nije potreban lekarski pregled, niti izjave odgovornosti. Molimo vas da pogledate startnu listu pre dolaska, zapamtite svoj broj kako bi brže preuzeli svoj startni paket. Limit je 2 sata (do 20:00).

Prijave i uplate traju do 29. decembra 2019. U učesnički paket ide pamučna majica samo za one koji regulišu uplatu do 15. decembra. Uzimajući u obzir da je velika gužva u štamparijama i da ide period odmora, slavlja, Nove godine, korporativnih poklona, doneta je ovakva odluka. Svi su prebukirani i jedino vam možemo garantovati majice do gore navedenog perioda.

Svako ko reguliše kotizaciju izmedju 15. i 29. decembra, na cilju ima čaj i sendvič (postoji i vegeterijanska opcija).

Kotizacija je 1.200 dinara. Nagradni fond objavljujemo do januara.

Dodela nagrada za odrasle je u 20:15 kod ciljne konstrukcije. Nisu vam potrebni drop-begovi pošto je start i cilj na istom mestu, a odmah pored je i restoran, parking. Trka se boduje za Ligu 2020. Više o tome uskoro na stranici – https://www.skyrunning-serbia.com/rezultati/

Rejs-ofis će raditi u subotu od 14 do 17 č. Nemojte ponoviti opciju sa prvog noćnog izdanja da većina dodje tačno u 17 č. i onda imamo gužvu do pred start. Veći deo ljudi iz rejs-ofisa treba da se raspodeli po stazi.

U slučaju lošeg vremena trka se pomera za 24h. Ta odluka se donosi u petak pre podne i svi učesnici dobijaju mejl. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Avala, najbolji način da uđete u svet nebeskog trčanja!

Kako nam je bilo na prvom noćnom izdanju? Dovoljno je da pogledate ovaj video:

Zvaničan video sa Avala Night SkyTrail

Go for it!

Prijave:

trka.rs