Prezentacija “LESS CLOUD, MORE SKY”

Prezentacija “LESS CLOUD, MORE SKY”

U četvrtak 10.03.2016. u prostorijama Skyrunning asocijacije Srbije (Kralja Milana 60) sa početkom u 19h imaćete priliku da poslušate jako zanimljiva predavanja. Sve u cilju detaljne pripreme za Vlasina skyrunning kamp (http://www.skyrunning-serbia.com/vlasinakamp.html ) , umrežavanja „endurance“ sportista i razmena iskustva.

Komuna raste i rad treba da bude što kvalitetniji, zato smo za vas spremili izuzetno zanimljive predavače i teme. Znanja nikada nije previše.

Program:

  • 19:00 Ishrana i suplementacija skyrunnera, trenutno stanje u svetu Marija Anđelković
  • 19:30 Treniranje na jednoj nozi za dugoprugaše i „core strenght“ Dvanajščak Dalibor
  • 20:00 Pauza
  • 20:15 Antidoping u Srbiji i svetu, sa posebnim osvrtom na „skyrunning world series“dr Marija Anđelković
  • 20:45 Motiv u sportu, samoinicijativa i šampioni u životu dr Bojan Kostandinović
  • 21:15 Druženje

O predavačima:

Doktorka Marija Anđelković ima dugogodišnje iskustvo iz oblasti medicine sporta i antidopinga. Radila je i predavala na brojnim međunarodnim skupovima i takmičenjima najvišeg svetskog ranga, uključujući Olimpijske igre u Londonu i antidoping kontrolu najboljeg skyrunnera današnjice, Kiliana Žorneta.

Dvanajščak Dalibor će vam preneti svoje višedecenijsko internacionalno iskustvo iz oblasti kondicionog treninga koje je stekao u Americi radeći sa najboljim stručnjacima. Dalibor ima preko 5.000 sati personalnih treninga kako sa rekreativcima, tako i sa vrhunskim sportistima ne računajući rad sa timovima. Posebno treba napomenuti odlično znanje i iskustvo sa rehabilitacijom povređenih sportista.

Bojan Kostandinović je bivši reprezentativac Jugoslavije u odbojci, direktor poslovnog razvoja u Mokrogorskoj školi menadžmenta i doktor ekonomskih nauka. Očekujte jedno vrlo zanimljivo predavanje, profesionalni sport i obrazovanje, šta posle sporta? Lični primer, iskustvo i vera u sebe.

Predavanje je otvorenog tipa i molimo vas da obavezno najavite vaš dolazak na email: skyrunning.serbia@gmail.com sa naznakom “prezentacija 10.mart 2016”.