Skyrunneri i Compressport Srbija

Svi znamo priču da u mlade treba ulagati, pogotovo ako imaju odličan potencijal i ako su dobri ljudi. Ima puno takvih sportista na našim prostorima ali ne i onih koji su spremni to da podrže. Skyrunning je mlad sport u svetu a kamoli kod nas i sjajno je biti deo jednog sporta u usponu. Ulaganja su ogromna na svim nivoima, u Kiliana, timove, svetsku ligu, live merenje vremena, nadograđivanje pravila, nacionalne ekipe, trening kampove, obaranje rekorda, video produkciju, opremu itd itd.

Na kraju krajeva svi mi postojimo zbog trkača (brendovi-kompanije, organizatori, treneri…). Kako je lepo Dušanov otac rekao, čovek ne može sam, niti je to dobar put. Koliko god da je sportista sposoban, za prave uspehe, tim mora postojati. Svi su vezani jedni za druge, to je prirodno. I tim treba pažljivo birati.

Evo pravog primera kad se sklope sve kockice. MARNIK RUN je od skoro na tržištu Srbije zastupnik vrhunskog, svetski poznatog brenda Compressport. Brend je vezan za trail, triatlon, biciklizam, tenis ali su njegovi proizvodi, zbog kvaliteta, sve više zastupljeni i u istalim individualnim i kolektivnim sportovima. Kompanija je ozbiljno predstavila sebe, dovoljno je da pogledate sajt – Marnik Run . Svaki detalj je postavljen na svoje mesto, opisi opreme, preglednost. Kompatibilni smo skroz i posle prvih par sastanaka sve je bilo jasno. Na obostrano zadovoljstvo pravimo plan za dugoročnu saradnju na više nivoa. Od trka, prezentacija, marketinga do zvaničnog sponzorstva najtalentovanijih mladih skyrunnera. Nevena Rajković i Dušan Bazić, ne treba napominjati zašto. Odabrali smo Lužnicu, Jermu i Kopaonik za test opreme i prve slike.

Naravno, Miloš je napravio sjajan posao a Nevena i Dušan su bili vrlo kooperativni. Hladno vreme i sneg ali je to odlična prilika za test. Pored kompresione opreme koja stvarno daje rezultate, puni su utisaka što se tiče ultra laganih i funkcionalnih rančeva, što se može reći i za jaknu koja je priča za sebe. Fotke vam sve govore a njihovo oduševljenje opremom će vam sami preneti, kako u toku druženja na trkama tako i preko Compressport FB stranice.

Vidimo se uskoro na Kopaoniku

Foto: Miloš Milenković