Skyrunneri, Đerdap i Garmin Srbija

Sport je danas mnogo više od treninga, morate puno raditi na marketingu, logistici, budžetima i pre svega na fokusu. Istrajnost nije samo na stazi, već i u pripremnim mesecima i oporavku nakon trke. A da li sve to funkcioniše kako treba, pokazaće sponzori, mediji i lekarski nalazi.

Pritom, ukoliko imate tim, onda je vaš potencijal ogroman. Iza Kiliana stoji čitava mašinerija ljudi, koji mu iskreno i sa puno elana pomažu da napreduje, ostvaruje svoje snove a on im uzvraća vrhunskom profesionalnošću.

Uvek treba misliti – šta ja mogu dati drugima. To je zdravo razmišljanje i fer odnos. Zato sportisti koji imaju talenat i dobre menadžerske sposobnosti postižu odlične rezultate. Dok sportisti sa istim osobinama plus vrednostima kao što su lojalnost, etika i bezuslovno davanje drugima postaju profesionalci sa vanserijskim rezultatima.

Pored Jovice Spajića, Ognjena Stojanovića, Vladimira Savića ovih dana članovi Garmin Srbija tima postaju Sofija Arapović i Dušan Bazić. Na mlađima svet ostaje kako bi rekli stari a saradnja perspektivnih sportista i endurance brendova je neophodna i prirodna.

Iskoristili smo priliku da provedemo jedan dan na magičnom Đerdapu gde je Miloš napravio fantastične fotke za nov Garminov katalog. Uživajte u Istočnoj Srbiji, ovaj put imate foto priču pred sobom!

www.garmin.rs

www.milosmilenkovic.com

Ps. Posebno se zahvaljujemo Jovici na ideji i dobrim delima